Restauranginredning

Restauranginredning är något som påverkar en restaurangs miljö, kundkrets, stämning – ja, hela upplevelsen. Därför är det viktigt att välja rätt möbler för rätt restaurang och i hög kvalitet för att säkra att restaurangen blir så perfekt som möjligt.

Innan du börjar titta efter möbler bör du fundera över vilken typ av restaurang som du bedriver. 
Det är viktigt med rätt sorts inredning. Tänk också på att ni säljer mer än bara mat, säger Solidors VD Thomas Björnson och fortsätter:
- Ni säljer även en känsla. Er utvalda miljö måste passa ihop med maten som serveras på restaurangen. Man kan säga att en harmoni måste skapas med de rätta restaurangmöblerna.
När du väl vet vad din restaurangs image ska vara är det dags att hitta de perfekta möblerna som matchar maten, vilket kan vara väldigt utmanande – valet av möbler är oändligt. 
- Då kan du vända dig till oss på Solidor, ett omtyckt och väletablerat kvalitetsföretag på marknaden. Vi specialiserar oss på bland annat inredning av restauranger och har exempelvis samarbetat med välkända restaurangföretag som Frantzén Group och Berns. Deras restauranger har fått mycket positiv kritik av sina restaurangmiljöer från gäster och i medier, säger Thomas Björnson. 
Dessa möbler har tillverkats unikt för kunderna baserat på deras önskemål och stil. 
Solidor har även inrett flera av Sveriges mest kända restauranger.
- Vi lägger stor vikt vid samarbetet med kund och arkitekt. Vårt motto är professionalism från första beredning till slutmontage. Det är receptet för en lyckad restauranginredning, säger Solidors Thomas Björnson.

Sagt om oss
 • LYDMAR HOTEL & GRAND HÔTEL

  De utför alltid ett kvalitativt starkt jobb. Vill man ha något som ska hålla länge och som tål slitage så är Solidor ett mycket bra val. De kommer med egna lösningar när man stöter på problem och de är väldigt bra att arbeta med hela vägen. De står för professionalism, kvalitet och kompetens.

 • STATENS FASTIGHETSVERK

  Solidor utförde jobb åt oss i Moskva, Peking, Istanbul och Kairo och det har varit jättefin kvalitet på allt som de har gjort. De har stått för olika typer av inredning, allt har varit väldigt bra och vi skulle kunna anlita dem igen. 

 • FRANTZÈN GROUP

  Jag har jobbat länge med Solidor i olika projekt, både på Berns, Grand Hôtel och NK och det har alltid fungerat väldigt, väldigt bra – allt från deras höga kvalitet till att hålla tidsplaner. Det är en stor trygghet att jobba med dem. De svarar alltid och är lätta att kommunicera med vilket bidrar till trygghet. Jag är övertygad om att vi kommer att arbeta mer ihop framöver.

 • ETT HEM

  Solidor har gjort möbler till Ett Hem och jag har varit väldigt nöjd med deras arbete. Det är alltid en process att ta fram rätt möbler, men de jobbar med hög kvalitet och är mycket lyhörda.

 • GRAND HÔTEL

  Solidor har utfört jobb på Grand Hôtel i 20 år och under min ledning har de gjort inredning för vår butik, reception och renoverat rum. Tidigare har de bland annat även stått för inredningen i hela Burmanska palatset. Vi har varit mycket nöjda med deras arbete – de har hållit en högklassig kvalitet, leveranssäkerhet och är flexibla i sitt sätt att arbeta. Det har varit avgörande när vi har valt bästa leverantör.

 • HOTEL RIVERTON

  Det fungerar extremt bra att jobba med Solidor och vi har gjort det sedan 1999. De är noggranna från skiss-stadie ända till montering. Och det är så skönt att de också gör hela jobbet – till sista biten. De lämnar inget åt slumpen och är väldigt duktiga på det de gör. Vill man göra något fint som ska hålla länge väljer man Solidor.

Memory: 4.5 mb