WHYRED

Butiksinredning till Whyred i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Sagt om oss
 • LYDMAR HOTEL & GRAND HÔTEL

  De utför alltid ett kvalitativt starkt jobb. Vill man ha något som ska hålla länge och som tål slitage så är Solidor ett mycket bra val. De kommer med egna lösningar när man stöter på problem och de är väldigt bra att arbeta med hela vägen. De står för professionalism, kvalitet och kompetens.

 • STATENS FASTIGHETSVERK

  Solidor utförde jobb åt oss i Moskva, Peking, Istanbul och Kairo och det har varit jättefin kvalitet på allt som de har gjort. De har stått för olika typer av inredning, allt har varit väldigt bra och vi skulle kunna anlita dem igen. 

 • FRANTZÈN GROUP

  Jag har jobbat länge med Solidor i olika projekt, både på Berns, Grand Hôtel och NK och det har alltid fungerat väldigt, väldigt bra – allt från deras höga kvalitet till att hålla tidsplaner. Det är en stor trygghet att jobba med dem. De svarar alltid och är lätta att kommunicera med vilket bidrar till trygghet. Jag är övertygad om att vi kommer att arbeta mer ihop framöver.

 • ETT HEM

  Solidor har gjort möbler till Ett Hem och jag har varit väldigt nöjd med deras arbete. Det är alltid en process att ta fram rätt möbler, men de jobbar med hög kvalitet och är mycket lyhörda.

 • GRAND HÔTEL

  Solidor har utfört jobb på Grand Hôtel i 20 år och under min ledning har de gjort inredning för vår butik, reception och renoverat rum. Tidigare har de bland annat även stått för inredningen i hela Burmanska palatset. Vi har varit mycket nöjda med deras arbete – de har hållit en högklassig kvalitet, leveranssäkerhet och är flexibla i sitt sätt att arbeta. Det har varit avgörande när vi har valt bästa leverantör.

 • HOTEL RIVERTON

  Det fungerar extremt bra att jobba med Solidor och vi har gjort det sedan 1999. De är noggranna från skiss-stadie ända till montering. Och det är så skönt att de också gör hela jobbet – till sista biten. De lämnar inget åt slumpen och är väldigt duktiga på det de gör. Vill man göra något fint som ska hålla länge väljer man Solidor.

Memory: 3.5 mb